Et lag fra UAE stoppet ett skritt fra å vinne verdensmesterskapet i klubben

Real Madrid ble verdensmesterskapet i klubben, og slo laget fra De forente arabiske emirater.

Real Madrid slo laget til Al-Ain emirateklubb (4: 1) i finalen i klubbens verdensmesterskap.

Stillingen ble åpnet av den kroatiske midtbanespilleren “Real” Luca Modric i det 14. minutt av kampen. Før pause kunne ikke den spanske klubben øke ledelsen i scoringen. Men allerede i andre omgang traff kremete tre ganger portene til emiratklubben. Spanjolen Marcos Lloriente (60. minutt) og forsvarer Sergio Ramos (78. minutt) scoret. Al Ain scoret et nytt mål til sitt eget mål. Den eneste ballen til Madrid ble scoret av den japanske legionæren til Emiratklubben Tsukas Siotani.

Club of Madrid fikk sin fjerde seier i turneringen. Samtidig vant kremet pokalen for tredje gang på rad. Dermed slo "Real" katalanske "Barcelona" i antall seire på verdensmesterskapet i klubben. Totalt deltok Real Madrid i turneringen fem ganger.

Vinnere av klubbturneringer i hver av de seks forbundene taler på KChM. I tillegg til Real og Al Ain, deltok den argentinske elveplaten, den meksikanske Guadalajara, de japanske Kashima Antlers, Esperance fra Tunisia og New Zealand Tim Wellington i den nåværende trekningen. Real Madrid begynte turneringsstien fra semifinalen, hvor han beseiret Kashima Antlers 3-1.