Erobrer av racerspor

Redaksjonen takker Vitaly Milyakov, Nikitas far, for materialet som ble gitt.

9. APRIL 2011 DE FORENEDE ARAB-EMIRATENE ELIMINERT ROTAX MAX KARTING CHAMPIONSHIP, BESTÅTT AV 12 ETASJER OG TAR PLASS I TRE BYER I LANDET - AL AIBU. RACER FRA RUSSLAND NIKITA MILYAKOV TARER 1. STEDET I ROTAX MAX JUNIOR-KLASSE PÅ SISTE 12. ETASJE OG FJORDE STED I CHAMPIONSHIP. DEN SISTE KORTKJEDET LØSES PÅ FORMÅL I KONFIGURASJONEN AV DEN STORE FINALE RUTEN - DET SAMME SOM DEN STORE FINALEN AV disse klassene vil bli passert i NOVEMBER AV DETTE ÅRET.

UAE kart-mesterskapet i Rotax Max-klassene, eller UAE Rotax Max Challenge, arrangeres fra oktober til april og består av 12 etapper, hvorav syv arrangeres i Al Ain, fire i Dubai og en i Abu Dhabi. Avhengig av pilotenes alder er flere klasser representert i konkurransene - Kadett, Rotax Max Junior, Rotax Max Senior, Rotax Max Master og DD-2. Mesterskapet blir deltatt av ryttere fra hele verden som for tiden bor i UAE og Gulf-landene (og ikke bare), og har et nasjonalt eller internasjonalt racinglisens. Det er dette som gir disse konkurransene en ekstraordinær ånd av kamp på hver centimeter av banen og underholdningen.

Forrige sesong i UAE Karting Championship ble deltatt av den eneste representanten for Russland og CIS-landene - Nikita Milyakov. Den unge friidrettsutøveren begynte å kartlegge i Tyumen i en alder av 12 år og deltok i Cups i Ural Federal District (Ural Federal District) som en del av Tyumen KDT-team oppkalt etter A. M. Kizhevatova under veiledning av trener Alexander Ovechkin. Nikita fortsatte sin racerkarriere i 2010 i Moskva som en del av Leader treningssenter, under veiledning av trenere Sergei Kononov og Anton Kononov, hvor han deltok i to etapper i RAF gokart-mesterskapet i Rotax Max Junior-klassen.

På grunn av at familien flyttet til Dubai (UAE) kunne Nikita ikke fullføre sesongen som ble startet i Russland, men han var i stand til å delta i UAE Karting Championship i Rotax Max Junior-klassen og fra første etappe, 1. oktober 2010, ble han med i kampen. Allerede i tredje etappe av mesterskapet tok Nikita tredjeplassen og klatret på pallen, og i de neste etappene var han veldig nær lederne. Men ikke alt gikk så greit.

Den "svarte dagen" var den 10. trinn i konkurransen, som ble arrangert 18. mars i år i Dubai. Nikita inntok en god posisjon i starten av det første oppvarmings etappeløpet og overhørte allerede lederen når det var berøring med bilen hans. Vogn Nikita en kule fløy inn i veggen før første sving av veien. Ikke bare fjæringen led av støtet, men rattstammen mislyktes også. Heldigvis fungerte alt sammen med piloten, ingen skader. Teamet "Al Ain Racing" (Al Ain Racing), som er Nikita, var i stand til å forberede de skadde kortene til det førfinale løpet, hvor Nikita kunne bryte fra siste plass til fjerde.

I finalen var det planlagt å utvikle segskynd deg og komme på pallen når du i den andre svingen på første runde av løpet, i den resulterende "blokkering" bilen igjen fikk skader, "uforenlig med fortsettelsen av løpet." Men som de sier - “fiaskoer hardner”, og den siste 12. trinn i mesterskapet var en bekreftelse på dette. Nikita vant løpet i en fantastisk stil, og brøt fra sisteplass til først, foran sesongens sølvmedaljevinner Piers Pakenham Walsh, som endte på andreplass i løpet, og sesongmester Abdullah Al Rawahi, som bare kunne klatre på tredje trinn av sokkelen. I følge resultatene fra sesongen 2010-2011 tok Nikita Milyakov 4. plass.

I oktober i år fyller Nikita 16 år, og han planlegger å fortsette forestillingene sine i neste klasse i UAE Karting Championship - Rotax Max Senior. I november 2011 vil Al Ain International Circuit, den internasjonale kretsen, være vertskap for Grand Final i den internasjonale Rotax Max-serien, hvor mestere fra hele verden vil identifisere de sterkeste i sine klasser. I den siste konkurransen i serien vil også ryttere fra Russland delta.

Vi ønsker dem suksess og strålende seire!

Se videoen: Jacques - Havets Erobrer - teaser (Kan 2024).