Mouawad: klokker og marine racing yachter

Det 121 år gamle Mouawad smykkeshuset har kunngjort årlig sponsing som skal gis til Omar Daniel, fire ganger vinner av verdensmesterskapet i marine racing yachter. Nyheten ble rapportert av Fred og Pascal Muawad, medtilleggere av merket, under en pressekonferanse holdt i Dubai International Maritime Club. I tillegg ble under pressekonferansen presentert en ny Mouawad-klokkelinje kalt The Grand Ellipse.

Et sponset Mouawad-team, The Mouawad Offshore Powerboat, løper 2012 XCAT Middle East Powerboat Series og kjemper om Grand Prix. Den består av to deltakere - Omar Daniel, som vant verdensmesterskapet i marine racing yachter fire ganger, og Gary Balo, som for øyeblikket har 11 seirer i mesterskapene og deltok i 104 løp.

Se videoen: MOUAWAD - Majestic Diamond Suite (Kan 2024).